ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2019

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπουλαίων,  το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019.
 Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού μας π. Κωνσταντίνος, ο οποίος ευχήθηκε στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά, καθώς και στο Σύλλογο να συνεχίζει να είναι δραστήριος και δημιουργικός.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου  κ. Μάκης  Πανταζόπουλος, ο οποίος, αφού ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ ευχαρίστησε όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και , τόνισε ότι «Οι σύλλογοι είναι -και πρέπει να είναι- πάνω και πέρα από πρόσωπα», και κάλεσε τους συγχωριανούς μας να συμμετάσχουν μαζικά κι ενεργά στις επόμενες αρχαιρεσίες συνεχίζοντας το έργο του Συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί, πως το φλουρί της βασιλόπιτας, στο οποίο αντιστοιχούσε σε μια σόμπα αλογόνου, βρέθηκε στο κομμάτι της κόρης  του συγχωριανού μας κ.Θεόδωρου Πολυχρονόπουλου.
Όσοι βρέθηκαν εκεί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μεγάλο, καθιερωμένο αποκριάτικο χορό του συλλόγου μας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στο κέντρο //ΖΩΝΤΑΝΟΣ// στη Γλυφάδα.              
                        














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου