ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ .



Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος από της ιδρύσεώς του μέχρι σήμερα, αποτελεί τον μοναδικό ζωντανό οργανισμό που δραστηριοποιείται μέσα στο χωριό, προσπαθώντας με πενιχρά μέσα, να μειώσει τις επιπτώσεις της αναπόφευκτης φθοράς και του μαρασμού, με:
1. Εκδηλώσεις κοινωνικοπολιτιστικού περιεχομένου
  • Στην αίθουσα του Συλλόγου, γίνεται κάθε χρόνο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην εκδήλωση παρευρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του χωριού μας καθώς και πολλοί επισκέπτες από τα γύρω χωριά και από την Αθήνα  φίλοι του χωριού μας και του Συλλόγου. Στους παρευρισκομένους  τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου προσφέρουν δώρα και κεράσματα.
  • Την 1 Ιουλίου ,στη γιορτή των Αγ. Αναργύρων, διοργανώνεται  πανηγύρι του , στο χώρο του δημοτικού μας σχολείου. Η κορυφαία εκδήλωση διοργανώνεται από το σύλλογό μας το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου , με μια μουσική βραδιά μεγάλης ακτινοβολίας.
2. Έργα υποδομής, ανάπλασης και εξωραϊσμού
  • Με δαπάνες του Συλλόγου ξεκίνησε  και τελείωσε  η ανάλπαση του παλαιού δημοτικού μας σχολείου και του περιβάλλοντα χώρου,με αποτέλεσμα να είναι ένα στολίδι για το χωριό μας αλλά και για την γύρω περιοχή.
  • Με δαπάνες του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν έργα ανάπλασης και πλακόστρωσης στα περισσότερα σοκάκια του χωριού.
  • Ηλεκτροφωτισμός κεντρικών σημείων του χωριού.
  Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η υλοποίηση όλων των παραπάνω έγινε με αποκλειστική χρηματοδότηση του συλλόγου χωρίς καμμία οικονομική υποστίριξη απο κάποιο δημόσιο φορέα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου